martes, 31 de mayo de 2016

KORFBALL A CICLE MITJÀ


Els esports d'equip sempre ens han agradat per la seva pluralitat i diversitat de beneficis que poden aportar a l'Educació Física. A nivell tècnic, estan replets d'habilitats tals com els bots, les passades o les recepcions, i estan influenciats per l'aparició de la tàctica, on es treballen aspectes tals com la desmarcada i la línia de passada, omplir els espais buits o defensar com a grup repartint-se l'espai. Comprendre aquests aspectes aportarà als alumnes una nova visió més intel·ligent de la vida quotidiana, a buscar solucions i a mantenir l'esforç com a hàbit. 


A finals del Cicle Mitjà (4t), amb una maduresa física i psicològica adient pel natural desenvolupament dels alumnes i per una bona estimulació en els anys anteriors, els alumnes són capaços de participar dins d'esports col·lectius, i en aquest sentit el Korfball és un esport que s'adapta molt bé a les capacitats i possibilitats dels alumnes. 


Es tracta d'un esport mixt (poden jugar alhora tant nois com noies) on s'estableixen rols d'atac i defensa i on el treball de tot l'equip és important a l'hora d'aconseguir l'èxit. El fet que no estigui permès el contacte entre els alumnes facilita el dinamisme de l'esport.


A 4t practiquem el Korfball participant dins d'aquest apassionant esport, ens ho hem passat genial incidint dins d'un hàbit saludable i en grup, es pot demanar més? 


No hay comentarios: