martes, 31 de mayo de 2016

A 5È... ESPORTS COL·LECTIUS: HOQUEI

Tot i que comencem amb els Esports Col·lectius a finals de 4t, on es consideren unes bases mínimes per participar en esports  determinats per activitats coordinatives grupals. A Cicle Superior (5è) incidim en els esports col·lectius oculo-manuals a causa de la seva facilitat coordinativa en les habilitats, en aquest cas: L'Hoquei.


L'objectiu, com ja és habitual a l'assignatura, preté mostrar una pinzellada del que l'esport pot arribar a ser, i contribuir al foment d'una práctica en un futur, tant a nivell lúdic com amb una possible idea esportiva o extraescolar. L'hoquei està protagonitzat per l'ús d'un Stick, que ha de ser l'extensió del braç en el domini d'una pilota. 


Paral·lelament, els alumnes disposen d'un Power Point explicatiu a nivell teóric de l'esport amb la finalitat que els alumnes l'utilitzin com un recurs més que els permeti comprendre el funcionament i peculiaritats de l'esport. 


En aquestes unitats, la competitivitat treu el cap, i sempre pretenem reconduir-la cap a una comprensió sana del guanyar i el perdre, que ens faci créixer, entendre els nostres punts forts o febles per tal de millorar-los, i que ens permeti valorar i respectar al contrari com a mitjà de participació.


No hay comentarios: